Cseperedő Játszóház

Cseperedő Képességfejlesztő Játszóházunk célja a gyermekek legoptimálisabb fejlődésének támogatása. Cikkeinkkel, összefoglalóinkkal megpróbáljuk segíteni a kisgyermekes családok mindennapjait.

Friss topikok

  • Intizar: @Cyr: a) Miért jelentene lényegi rálátást? Egy darab egyéni tapasztalat. c) Iskolába jár, itthon. ... (2012.06.16. 20:00) Waldorf-madarak

Életképek a Cseperedőben

Üzenet

2012.06.16. 15:28 - Cseperedő Játszóház

Címkék: gyermek üzenet

blogképüzenet.jpg

Tudod, ki hiszi azt, hogy mindenre képes? A gyermek. Bízik önmagában, nem ismer félelmet, hisz a saját hatalmában és megszerzi azt, amit akar. De a gyermek növekszik. És kezdi megérteni, hogy nem is olyan hatalmas, és hogy a léte másoktól függ.

Akkor szeret és elvárja, hogy a szeretete viszonzásra leljen, a vágya pedig az idő előrehaladtával egyre nő. Kész föláldozni mindent, még a hatalmát is, csak, hogy cserébe megkapja ugyanazt a szeretetet, amit ad. És végül oda jut, ahol most vagyunk: felnőtt lesz belőle, aki bármit megtenne azért, hogy elfogadják és szeressék.

                                                                                                                                Paulo Coelho

A bejegyzés trackback címe:

https://cseperedojatszohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr834581186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása